Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Καληνύχτα.


Ψιτ...







Συννεφάκι!





Εδω είμαι,δεν έφυγα.





Πάντα εδώ για σένα.







Να το ξέρεις...




Καληνύχτα..
Θα βάλω τα πουλιά να σου κελαηδήσουν το πιο όμορφο τραγούδι..Να το έχεις μόνο δικό σου..Να μην φοβάσαι τις ατέλειωτες νύχτες μοναξιάς..
Θυμάσαι;
Σ ΑΓΑΠΑΩ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

μικρό και ευαίσθητο τα φιλάκια μου,πολύ ωραίο τραγούδι

Fight-4-u είπε...

γράφεις πολύ ωραία, πραγματικά. Με αγγίζει ο τρόπος σου, με εκφράζει.
σορρυ αν γίνομαι πεζή όμως επειδή μου αρέσει πολύ το blog σου ήθελα να σε ρωτήσω πως προσθέτεις φώτο στα ποστ σου? και πως στην θέση των "comments" γράφεις αυτήν την υπέροχη φράση. τέλος, πως μπορείς να βάλεις ένα τραγούδι να ακούγεται στο blog σου (και μετά πως το αλλάζεις.) χίλια συγνώμη που σε έπρηξα καλή μου.(:

Χριστίνα είπε...

Λοιπόν,για να προσ9εσεις φότος στα posts σου αρχικά κάνεις αντιγραφή το url της εικόνας που 9ες.Επειτα πας στο κειμενο το οποιο γραφεις και πανω στην σειρα με τα εργαλεια υπαρχει μια μικρη εικονιτσα.την πατας και επειτα πατας το 2 κυκλακι και κανεις επικολληση το url στο κενο.Με αυτον τον τροπο σου βγαζει την εικονα στο κειμενο σου κ εσυ με τα βελακια την μετακινεις οπου 9ες,της αλλαζεις μεγε9ος,την διαγραφεις κτλ...
2)Αυτες τις φρασεις στα comments οπως και στν ωρα και στο ονομα τις βαζεις απο την διαταξη εαν πατησεις επε3εργασια στις αναρτησεις ιστολογιου.εκει σου εχει διαφορα κενα που γραφουν σχολια,για την ωρα κτλ.αυτα εαν 9ες τα σβηνεις και γραφεις δικα σου.
3)Για το τραγουδι αρχικα πας στο MixPod.com Εκει πρεπει να κανεις εγγραφη κι επειτα πατας πανω αριστερα create playlist.Γραφεις στο search τα τραγουδια που 9ες και αυτα που 9ες να βαλεις πατας το + δε3ια τους.Μετα αν 9ες πας στο customize ωστε να το φτια3εις ε3ωτερικα οπως 9ες.Τελος πατας το save -ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΤΛΟ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ!-επειτα save k get code.δν 9α σου βγαλει αμεσως τον κωδικο για το blog ομως.πρεπει να βρεις στα αριστερα σου απο την στηλη που εχει το πορτοκαλι B(blog) και να το πατησεις.τον κωδικο π 9α σου βγαλει μεσα στο κουτακι κανε τον αντιγραφη κι επειτα πηγαινε παλι στην διατα3η του blog σου.Πατα προσ9ηκη gadget και πατα + στο 3ο..HTML/JavaScript .Οταν στο βγαλει στην διαταξη κανε επικολληση τον κωδικο στο κενο.Απο9ηκευση και έτοιμο =)

Ελπίζω να βοήθησα.
Ουράνια φιλιά.
Κρίστ.

Sinner είπε...

Τι όμορφο και συγκινητικό μικρό μου ουράνιο τόξο.
Δεν ξεχνάς εύκολα έτσι;
Προσπάθησε- αν μπορείς.

The little sunray. ;)

Χριστίνα είπε...

Καθόλου εύκολα ανθέ μου :|

Προσπαθώ όμως =)

Ουράνια φιλιά<3

Κρίστ.

Fight-4-u είπε...

Χίλια ευχαριστώ. Πραγματικά.
(:

Ανώνυμος είπε...

μου αρεσουν τα λιγα που λενε πολλα...

και εσυ τα ειπες ολα...

Marie είπε...

Τι γλυκιά!!! :)

Chrisanthi Ak. είπε...

Υπέροχο...με γαλήνεψε...<3