Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Πάντα σε γυρνάει κάτι απ το χτες.

Είναι κάτι στιγμές που χωρίς να το θες ο νου σου πάει σε εκείνο το πάνω ράφι..Σ εκείνο που επίτηδες είναι ψηλό για να μην το φτάνεις εύκολα...Έτσι και σήμερα..Πήρα μια καρέκλα και ανέβηκα..Τράβηξα στην τύχη ένα από τα 5 μου ημερολόγια..Το δεύτερο ήταν...Έκτη δημοτικού με πρώτη γυμνασίου..Αν θα έπρεπε να βάλω έναν τίτλο σε αυτά τα χρόνια θα ήταν ''Καλομοίρα'' ή ''Μια ξαφνική αλλαγή''..Ο πρώτος τίτλος ταιριάζει καλύτερα στην έκτη δημοτικού και στο κόλλημά μου με την Καλομοίρα και τα ''φιλά-κιαααα'' της.Ο δεύτερος στην 1η γυμνασίου όπου προσπαθούσα να δείξω το τελείως αντίθετο απο αυτό που ήμουν στο δημοτικό μπας και με αποδεχτούν...Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν πια...Παρατήρησα όμως μια σελίδα..Την διάβασα και ένα ρίγος με διαπέρασε..Γιατί τελικά δεν έχουν αλλάξει όλα..

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2006
Το να είσαι σε διακοπές δεν είναι εύκολο πράγμα αγαπητέ και σιωπηλέ μου Άρη!(έτσι έλεγα το ημερολόγιό μου απο το di-ary).Συγγνώμη,ελπίζω να μην προσβλήθηκες τώρα.Το να είσαι σιωπηλός είναι φυσικό για σένα,τα ημερολόγια δεν μιλούν ποτέ.Όμως μερικές φορές θα μου άρεσε να μιλούσες λιγάκι ή να μου άφηνες μικρά σχόλια δίπλα σε όσα γράφω,σαν αυτά που σημειώνει η μάγισσα Ζαφείρω στην άκρη των εκθέσεων.Ξέρω κ εγώ,ίσως θα μπορούσες να μου δίνεις καμιά συμβουλή,να μου λες αστεία ή να μου απαντάς.Πάντως είσαι πολύ καλός που πάντα ακους όσα σου γράφω.Και αυτό με βοηθάει το ίδιο..Τέλως πάντων,όπως κατάλαβες πανέξυπνέ μου Αρούλη βαριέμαι φοβερά.Αλλά δεν θέλω να ανοίξουν και τα σχολεία.Ποιός έχει όρεξη για διαβάσματα και διαγωνίσματα στην μέση του χειμώνα;Ίσως ο Δ. αλλά πάντως όχι εγώ.Τώρα που το σκέφτομαι δεν σου έχω μιλήσει γι αυτόν.Απο τότε που μπήκα στο γυμνάσιο ο Δ. κι εγώ έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι.Μιλάμε πολύ στην αυλή αλλά και έξω από το σχολείο.Φυσικά ο Γ. και ο Ρ. κάνουν σαν βλάκες και λένε ότι ο Δ, κι εγώ τα έχουμε κλπ.Όμως είμαστε μόνο φίλοι και αυτό είναι πολύ όμορφο και πολύ παράξενο.Αν μια μέρα στο σχολείο λείψει η Φ. ή η Ε.για να σου δώσω ένα παράδειγμα,εγώ στεναχωριέμαι λιγάκι.Αλλά αν μια μέρα λείψει ο Δ. μου έρχεται κάτι σαν ζάλη,σαν η απουσία του να είναι πιο μεγάλη,πιο,πως να το πω..επικίνδυνη..Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις αλλά προσπαθώ να σου εξηγήσω.Τέλως πάντων καλέ μου Άρη,αποφάσισα να σου γράφω πιο πολύ γι αυτόν μόλις ανοίξουν τα σχολεία κι ελπίζω να μην σε πειράζει.Κατά βάθος είμαι σίγουρη ότι δεν σε πειράζει γιατι εσυ κι εγώ πάντα είχαμε τα ίδια γούστα!Πάω στην γιαγιά!Γειά σου!


Πώς γίνεται μετά από τόσα χρόνια αυτό το αίσθημα να μένει ίδιο;Και τελικά τι είναι;Αγάπη ή απωθημένο;
Ποτέ δεν θα μάθω..
Πόσο καιρό έχω να γράψω ημερολόγιο;Ένα χρόνο και παραπάνω..Δεν έχω το κουράγιο πια..Τότε όλα ήταν ξεκάθαρα..Τώρα όλα είναι μπερδεμένα..Για τι να πρωτογράψω;Τι είναι η αλήθεια και τι το ψέμα;Πως ξεχωρίζουμε την αγάπη απο ένα απλό απωθημένο;

ΠΩΣ;




ΥΓ.Στην φωτογραφία είμαι εγώ 6 χρονών.Μόνο όταν μου έδιναν κάτι να διαβάσω έπινα το γαλα μου :P



Kρίστ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γράφεις είδη...εδώ :)

Χριστίνα είπε...

Aυτό δεν είναι ημερολόγιο..Δεν μπορώ να γράψω ονόματα και γεγονότα..Μου λείπει κάπως αυτό αλλά δεν μπορώ να το κάνω πια..Είναι ψυχοφθόρο για μένα..Καλύτερα να αποτυπώνω μόνο τις σκέψεις μου εδώ.


Ουράνια φιλιά!
Κρίστ.

Sinner είπε...

Ουράνιο τόξο μου... Γράφεις τόσο όμορφα,αλλά αυτά που γράφεις είναι ποτισμένα με τόσο πόνο...
Και τότε,αυτή η σελίδα του ημερολογίου,δείχνει τόσο πολύ τον εσωτερικό σου κόσμο.
Μικρή μου,προσπάθησε έστω απο εδώ μέσα, να ξεδώσεις.

Φιλιά:)

The always happy person είπε...

Φανταστικό... Δεν έχω τπτ άλλο να πω...

Αγάπη είπε...

Γεια σου Κριστ! Απίστευτο το blog σου. Είμαι στην ηλικία σου. Διάβασα πολλά από αυτά που έχεις γράψει και αναγνωρίζω πολλά στοιχεία μου σε σένα. Στα γράφω εδώ γιατί δε μπορώ να σου στείλω email. Τι να πω; Έχω μείνει άφωνη. Μου άρεσε πολύ το blog σου! Γράφεις πάρα πολύ ωραία! Μ' αρέσει η ειλικρίνεια στα κείμενά σου. Συνέχισε έτσι! :)

Χριστίνα είπε...

Σ ευχαριστώ πολύ καλή μου =)
Το έχω παραμελήσει τελευταία είναι η αλήθεια αλλά υπόσχομαι δυναμικό comeback όταν τελειώσω με τις πανελλήνιες :)

Ουράνια φιλιά!
Κρίστ.

Χριστίνα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.